XPRT Gulvløsninger ApS, Århus (v/ Thorsen Møbler)

Viborgvej 175
8210 Århus V
Showroom i Århus er åbent mandag til fredag efter aftale

XPRT Gulvløsninger ApS, Herning
Agerlandsvej 1
7400 Herning
Åbent efter aftale

XPRT Gulvløsninger ApS, København
Nordborggade 7
2100 København
Showroom i København er åbent mandag til fredag efter aftale

Telefon og mail
Tlf: 86 75 24 25
Fax: 86 95 24 25
xprt@xprt.dk

XPRT er din professionelle samarbejdspartner i forbindelse med nye gulve. Vi er med fra idégrundlag til projektering til den afsluttende fase med installation af det nye gulv. Vi udfører alt indenfor gulvarbejde. Vores stab af professionelle og erfaringsrige montører sikrer en faglig sikker udførelse af arbejdet. Vi lægger meget vægt på vores fleksibilitet. Vi er som regel de sidste, der skal til på byggepladsen og derfor kræver det ofte ekstra at blive færdig i forhold til tidsplaner. Med os som gulventreprenør er du som kunde sikker på kvalitet til tiden.

Du er altid velkommen til at kontakte os. Måtte det være angående et uforpligtende tilbud, eller blot råd og vejledning, så skriv eller ring endelig. Vi står klar til at hjælpe dig.

Vi fører en lang række af forskellige gulvmærker såsom fx. Timberman, Dinesen, Ege, så det er muligt at finde et gulv, som passer til netop dit behov. Så uanset om du har brug for nyt gulv i stue, køkken, gang, soveværelse, badeværelse eller bryggers, så er det XPRT Gulvløsninger, du skal have fat i.

Udover gulve forhandler og monterer vi også gardiner i din lejlighed eller dit hus. Hvad enten du skal bruge gardiner, persienner, rullegardiner eller foldegardiner fås det hos XPRT Gulvløsninger.

Vi laver løsninger for både privat og erhverv. Vi har stor erfaring med montering af gulve i private hjem samtidig med, at vi har en lang liste af kunder inden for det private erhvervsliv. Så hvis du har brug for en professionel gulvpartner, så er det os, du skal vælge.

Læs vores salgs- og leveringsbetingelser