XPRT er din professionelle samarbejdspartner i forbindelse med nye gulve og gardiner. Vi er med fra idégrundlag til projektering og den afsluttende fase med installation af det nye gulv eller de nye gardiner. Vi udfører alt indenfor gulv- og gardinarbejde. Vores stab af professionelle og erfaringsrige montører sikrer en faglig sikker udførelse af arbejdet. Vi lægger meget vægt på vores fleksbilitet. Vi er som regel de sidste, der skal til på byggepladsen, og derfor kræver det tit ekstra at blive færdig i forhold til tidsplaner. Med os som gulv- og gardinentreprenør, er du som kunde sikker på kvalitet til tiden.

Du er altid velkommen til at kontakte os. Måtte det være angående et uforpligtende tilbud, eller blot råd og vejledning, så skriv eller ring endelig. Vi står klar til at hjælpe dig.

Vi fører en lang række af forskellige gulvmærker såsom fx. Timberman, Dinesen, Ege, så det er muligt at finde et gulv, som passer til netop dit behov. Så uanset om du har brug for nyt gulv i stue, køkken, gang, soveværelse, badeværelse eller bryggers, så er det XPRT Gulvløsninger, du skal have fat i.

Udover gulve forhandler og monterer vi også gardiner i din lejlighed eller dit hus. Hvad enten du skal bruge gardiner, persienner, rullegardiner eller foldegardiner fås det hos XPRT Gulvløsninger.

Vi laver løsninger for både privat og erhverv. Vi har stor erfaring med montering af gulve i private hjem samtidig med, at vi har en lang liste af kunder inden for det private erhvervsliv. Vores kunder inden for the private erhvervsliv er fx. hoteller, butikker og fitnesscentre. Men hvis du er privat kunde skal du heller ikke holde dig tilbage fra at kontakte os – vi har også stor erfaring med gulve og gardiner i huse og lejligheder. Så hvis du har brug for en professionel gulvpartner, så er det os, du skal vælge.

Kontakt os i dag – vi sidder klar!

 

Læs vores salgs- og leveringsbetingelser